Livebändi Dancebanan puolella

Menee jo sekasi. Onkohan tää nyt neljäs bileyö. Kello on puoli kaksi, istun baarin leppoisalla sohvalla nauttimassa kylmää laimeaa Mariestad-olutta. Kaiuttimista soi swing-musiikki. Livebändi on nyt Dansbanan puolella, ihana semmonen swingaava, lindymäisen herkkä naisääni mutta musassa jotain että mennään kuitenkin enimmäkseen buugia. Todella kauniilta näytti yksi lindyä niin sulavasti menevä pari lavan vieressä, että hyvin tohon lindykin toimii. Enkä oikein oo tajunnutkaan miten hienosti kellohame seuraa tytön lantion vientiä, hieman viiveellä niin kuin pitääkin, liikkeen loppuun jatkaen. 

Tanssissa on ollut kyllä aika hyvä tatsi tänään. Alotin lindypuolelta, oikeen teki mieli. Sain tehtyä ahtaassa tilassa swingoutteja ja oli kivaa muutenkin. Sit menin sinne Dancebanalle. Ei mitään hätäilyä, saa semmosen perusjouston aikaan helpon tuntoisesti ja kun musaan tulee sopiva kohta niin voi ottaa tuplakosketusta tai jotain kick ball changea, jalat vaan lähtee tekee jotain enkä itsekään jaksa ajatella mitä ne tekee. Tuykäsin tanssia nopeeta, vaikka hapottaahan se. Yritin pitää viennin silti keveänä. Tuntuu hyvältä että tanssissa tulee hiki, on kiva tanssia energisesti.  Hyvällä itseluottamuksella hain tuota saksalaista opeekin, Bärbl Kauferia. Luen CVstä että moninkertainen maailmanmestari ois nyt parina. Olin niin tyytyväinen siitä että olen jonkin verran seurannut niin huomasin monta kertaa että nyt tapahtuu jotain. En myöskään hirveästi koko ajan huolehtinut vientiä vaan ajattelin enemmän että tarjoon seinää ja tilaa jos jotain voisi tapahtua. Ei minun tarvii huolehtia ton tasosen tanssijan tanssista. Minusta meillä oli kiva tanssi. Ja eka iltana huomasin tanssineeni amerikalaisen Joannan kanssa, joka opetti tänään tasterissa Caroline shagia, joka olikin paljon vauhdikkaampaa mitä oon luullu. Antas kyllä hyviä mausteita buugiin. Sain siitä hyvän videon. Sitten oli kyllä oman tanssin kohokohtia kun tanssin sen saksalaisen tytön kanssa aivan orkesterilavan edessä. Se oli coolia. Siistiä oli kattoo opettajienki tanssia kun ne tanssi leiriläisten kanssa. Ihan samantyyppisiä asioita itsekin tekee, tietenkin noilla on niin paljon kaikkia ihania suunnanvaihtoja. Mutta perusasiat on baunssi, peruskuviot ja musiikintulkinta. Mietintämyssyyn jäi taas swingout. Siinä vapautuksen ajoituksessa on jotain viilattavaa.

Tuolla ulkona on kylmä heinäkuun yö, on luvannut yöksi 7 C. Kasasin makuupussin päälle paljon vaatteita jotka pitää kisko  suihkussa käynnin jälkeen päälle teltalle palatessa. Hieman kylmä voi silti tulla, sitä niin oottaa aamuauringon nousua, joka tuo telttaan sitten lämpimän.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Herrängin ja muun maailman haasteellinen transmissio-kohta

Fast foot Jack and Jill competitions

Sataa sataa ropisee